ChatGPT - Vi har insikterna

Läs vår studie om användning, kunskap och tillit
Ladda ner studienKontakta oss

Generativ AI – leksak eller game changer?

Läs vår studie för fakta som verkligen talar för sig själv

ChatGPT rör upp känslor och många har starka åsikter. Beroende på personliga preferenser och hur man väljer att se på tekniken är verktyget antingen det som tar mänskligheten till nya höjder eller det som kommer att ge kreativitet och självständigt tänkande en rejäl törn. Alla har en magkänsla, alla har en åsikt – men hur är det egentligen? I vår studie om ChatGPT och generativ AI tillhandahåller vi fakta för att du ska kunna få en bättre grund att stå på i dina funderingar.

Vi har intervjuat inte mindre än 500 företagsledare för att få veta vilka erfarenheter de redan haft, hur de ser på tekniken och vilka planer de har för användning av ChatGPT eller liknande AI-tjänster framöver, både i och utanför sina verksamheter.

”Best in class”

%

rankar prestationen som "bra" eller högre.

Genomslag

%

avser att använda ChatGPT i företaget från och med nu.

Kvalificerad arbetskraft

%

tror att ChatGPT kommer att avhjälpa en del av bristen på arbetskraft.

ChatGPT is a powerful option – but only one!

OpenAI och ChatGPT är just nu på allas läppar. Marknaden för Generative AI-applikationer har praktiskt taget exploderat på extremt kort tid och det finns en mängs leverantörer och tjänster som tillhandahåller lösningar för väldigt olika krav, högt och lågt. Våra experter kan hjälpa dig att sålla i djungeln och sätta samman rätt lösning för er. Ett antal frågor att tänka över, som vi kan hjälpa er att reda ut hittar du här

  • Hur ser era interna processer ut?
  • Vilka mål vill ni uppnå genom att använda Generative AI?
  • Hur ska ni integrera AI-applikationer i er IT-infrastruktur?
  • Vilka regelverk och tillsynskrav måste ni ta hänsyn till i användningen och implementationen av AI-applikationer?

Det där är bara ett par av de frågor som man måste klargöra innan implementationen och användningen av Generative AI kan komma igång på riktigt i verksamheteb. Vi kan ge er stöd i att snabbt och säkert kunna dra nytta av alla fördelarna en AI-baserad lösning kan ge. Vi hjälper er att svara på alla de här frågorna.

Ladda ner studien om ChatGPT

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta allt först?

Abonnera då på vårt utomordentliga nyhetsbrev så ska vi se till att du får reda på både kul, nyttiga och intressanta saker från vår värld.

Tack! Vi kommer att skicka kul och nyttig information till dig lite då och då. Vi lovar att inte översvämma dig med tråkiga nyhetsbrev.